Колишнього директора держпідприємства "Укрспирт" Михайла Лабутіна і бухгалтера Сергія Безродного оголосили в міжнародний розшук. Про це під час брифінгу повідомив начальник головного управління нагляду в кримінальному провадженні Юрій Севрук.

"Відносно керівництва державного підприємства "Укрспирт", яке ухилилося від сплати податків на суму понад 150 млн гривень, проводиться розслідування. Також проти співробітників, які вчинили розкрадання на суму понад 350 млн гривень", - повідомив Севрук.

Читайте по темі: Оголосили новий конкурс на главу "Укрспирту"

Він також додав, що ГПУ оголосила про підозру ще двом посадовим особам цього підприємства, зокрема бухгалтеру.

Нагадаємо, що Міністерство аграрної політики оголосило конкурс на керівника державного підприємства "Укрспирт", оскільки прем'єр-міністр Арсеній Яценюк скасував результати першого відбору.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще