Мер Харкова Геннадій Кернес прибув до суду в Полтаві, який розглядає справу проти нього щодо викрадення активістів Майдану і знущань над ними. Активісти зустріли його вигуками "Ганьба!" та "Гепу на нари!".

Про це повідомляє Depo.ua.

Біля суду зібрались близько сотні людей. Більшість із них - з прапорами ВО "Батьківщина". Активісти також запевнили, що не готують жодних провокацій, щоб засідання знову не перенесли.

Читайте також: Кернеса евакуювали з зали суду через бійки з міліцією

Засідання суду почалося о 10:30. У будівлі порядок охороняють приблизно 40 міліціонерів, присутня також озброєна охорона.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, 18 травня Кернеса евакуювали із зали полтавського суду. Його захисник заявив, що охорона помітила в одного з протестувальників під будівлею зброю.

Потерпілі у справі заявили, що провокацію під стінами суду влаштували навмисно, щоб мер Харкова міг залишити засідання.

Харківського міського голову підозрюють у викраденні людини, катуванні, погрозі вбивством. Кернес заявив, що кримінальна справа проти нього є сфабрикованою.