Служба безпеки затримала члена так званого "міністерства державної безпеки ДНР". Це сталося в Харківській області на держкордоні України.

Як повідомили СБУ, затриманому 29 років. У жовтні минулого року після проходження відповідної підготовки йому видали зброю і поставили охороняти будівлі в Донецьку, захоплені терористами.

Крім того, за даними спецслужби, затриманий пропагував серед місцевого населення відділення Донецької області від України і формування на її території псевдодержавного утворення.

Співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали зловмисника на державному кордоні України при спробі втекти до Росії.

Управління СБУ в Харківській області розпочало слідство у ст. 110 КК - посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: ДНРівці обіцяли киборгу Кузьміних звання полковника і квартиру

Раніше повідомлялося, що контррозвідники СБУ зі спецслужбами Молдови затримали "командира" однієї з батарей терористичної групи Сомалі на прізвисько "Академік", який прибув до Кишинева літаком російських авіаліній.