Екс-губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський вельми різко відгукнувся про призначення колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі на пост губернатора Одеської області,

"Щодо Саакашвілі я взагалі здивований. Думаю, це тимчасова фігура. Зараз він здасть Одесу росіянам, а потім доведеться її знову відвойовувати. Побуде деякий час губернатором, а потім його змінять на якусь нікчему", - зазначив він.

"До речі, питання - скільки він має громадянств? Мене напевно, переплюне. Американське, грузинське, голландське, тепер ще й українське потрібно приймати", - додав у властивій йому іронічній манері Ігор Коломойський.

Читайте також: Порошенко сьогодні представить Саакашвілі як губернатора

Раніше пост губернатора Одеської області посідав Ігор Палиця. Ігор Коломойський стверджує, що Палиця, призначений одеським губернатором 6 травня 2014, не писав заяву про звільнення за власним бажанням. За словами підприємця, на момент прибуття в адміністрацію президента Палиця не знав, що його змінить Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще