Сьогодні депутати Верховної Ради розглянуть питання про зняття депутатської недоторканості з Сергія Клюєва та Сергія Мельничука. Про це на відкритті засідання заявив спікер парламенту Володимир Гройсман.

З самого ранку в ложі помічників народних депутатів розвісили великий банер "Зняти недоторканість з Клюєва або перевибори" із зображенням палаючих покришок.

Крім того сьогодні о 12:00 збереться Рада коаліції, де також обговорять цю проблему.

"О 16 годині виходимо в зал з розглядом цих питань", - додав лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

Матеріап по темі: Євросоюз продовжить санкції проти Табачника, Клюєва і Лукаш

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З ранку під стінами парламенту Автомайдан і Центр протидії корупції вимагають, щоб нардепи проголосували за зняття недоторканості з депутата Клюєва, який був одним з соратників Януковича.

Нагадаємо, що Сергія Мельничука підозрюють у бандитизмі і низці інших злочинів. Депутату може загрожувати довічне ув'язнення. Клюєва підозрюютьу шахрайстві в особливо великих розмірах, йому загрожує більше 10 років позбавлення волі.