Начальника Центру забезпечення діяльності структурних підрозділів Міноборони та Генштабу звільнили за недостатнє постачання військових матеріально-технічними ресурсами.

Про це заявив міністр оборони Степан Полторак на засіданні колегії оборонного відомства, передає Укрінформ.

"Керівництво Міноборони усвідомлює всі виклики, пов'язані з недобросовісним постачанням армії матеріально-технічними ресурсами. За кожним фактом порушень я вже прийняв рішення", - заявив міністр.

Також Полторак наголосив, що до дисциплінарної відповідальності притягнуть 9 керівників департаментів міністерства та 5 керівників департаментів Генштабу. Міністр дав час до кінця червня на усунення недоліків.

"Наприкінці червня у вас є два варіанти: перший - за якісну роботу і виконання усіх моїх доручень я знімаю з вас стягнення. Друге рішення - я звільняю вас з посади. Іншого шляху у нас немає", - заявив він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: В Одещині звільнили голів 5 районних адміністрацій

Серед основних проблем він відзначив несвоєчасні виплати нагород за знищену техніку противника, оформлення документів, проблеми в речовому і продовольчому забезпеченні армії.

У свою чергу начальник департаменту фінансового департаменту Міноборони Іван Марко розповів, що наразі існують проблеми у грошовому забезпеченні військовослужбовців АТО. Вони зумовлені частою ротацією, несвоєчасним введенням у дію наказів, а також проблемами з доставкою зарплатних карток на передову.

"Ваше завдання - контролювати ситуацію з фінансуванням. Про проблеми фінансування армії я маю дізнаватися не від волонтерів або зі ЗМІ, а насамперед від вас", - заявив Полторак, прервавши виступ Марка.

Полторак додав, якщо комусь у відомстві "так тяжко працювати, то вихід є - в зоні АТО".