Журналіст Олексій Подольський, якого вважають потерпілим у справі про вбивство Георгія Гонгадзе, подав до суду прохання, щоб на допит викликали політиків. Серед них - президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, нардеп Володимир Литвин і другий президент України Леонід Кучма. А також глава його адміністрації на посаді глави держави - Віктор Медведчук.

Пропозицію розглянули сьогодні на засіданні Апеляційного суду Києва за скаргою генерала Олексія Пукача, якого засудили до довічного ув'язнення і визнали винним у скоєнні вбивства.

Журналістка радіо "Свобода" Яна Полянська, присутня на судовому засіданні, повідомила, що суддя відхилив прохання Подільського, повідомивши, що немає достатніх підстав для таких дій.

Захист потерпілого заявив, що до наступного засідання підготує серйозішну базу своїх вимог.

Матеріал по темі: Вбивця Гонгадзе розповість, які політики тиснули на нього

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Олексій Пукач на засіданні 4 червня заявив, що зізнався багато в чому під тиском слідства.