Сьогодні на судове засідання у справі екс-комбата "Айдару" Сергія Мельничука прийшли активісти "Кредитного майдану". Про це повідомляє Еспресо.TV.

Після того, як суддя вирішила проводити засідання у закритому режимі, співробітники "Грифону" попросили всіх представників преси та активістів вийти. Одна з активісток на знак протесту лягла перед виходом і перегородила вихід з зали суду.

Засідання почалося о 14:30, проте станом на 15:45 журналістів із залу суду вигнали, а слухання закрили.

Дмитро Павліченко, який до 2014 року відбував покарання в тюрмі за вбивство судді, вимагав привести міліцію. Він мотивував це тим, що суддя, який веде справу народного депутата, не відповідає нормам законодавства.

Матеріал по темі: Мельничук не прийшов на допит до Генпрокуратури

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, сьогодні Мельничука допитали в прокуратурі. Вчора у прес-службі Генпрокуратури повідомили, що 9 червня нардеп не прийшов на допит. Його повторно викликали 10 червня.

Минулого тижня Верховна Рада надала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності Сергія Мельничука. Екс-комбату "Айдару" оголосили про підозру.

Його звинувачують у створенні злочинного угрупування, кількох розбійних нападах, викраденнях людей та перешкоджанні роботі правоохоронців.