Кабінет Міністрів відправив запит до міністерств, щоб з'ясувати кількість мобілізованих чиновників. Про це повідомляє УНН.

У Міністерстві екології та природних ресурсів повістку отримав тільки один співробітник міністерства. А от у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства - 9 чиновників. Серед них заступник міністра.

А в МОЗ помічник міністра, двоє завідувачів секторів та головний спеціаліст можуть поїхати на Донбас. Тільки по одному чиновнику мобілізували на схід України з Мінкульту та Мінсоцполітики.

6 працівників зовнішньополітичного відомства потрапили під мобілізацію. Від Міністерства молоді та спорту в АТО мобілізували одного чиновника і більше однієї тисячі спортсменів.

Матеріал по темі: Генпрокуратура оголосила в розшук екс-командувача Внутрішніх військ

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, протягом першої-четвертої черг мобілізації співробітників Адміністрації президента на військову службу не закликали.

Невідомо також, скільки працівників парламенту та Генпрокуратури отримали повістки, цю інформацію тримають в секреті.

З 18 червня в Україні стартує шоста хвиля мобілізації.