Сьогодні президент Петро Порошенко під час візиту до Маріуполя офіційно представив Павла Жебрівського на посту нового глави Донецької ОДА. Про це повідомляє Обозреватель.

У політичних кулуарах Жебрівського називають близьким соратником глави держави.

Під час візиту Порошенко оглянув фортифікаційні споруди в місті та відзначив важливість Мінських домовленостей.

"Ще три місяці тому техніка була практично виведена з боєздатності, і люди втомилися, рік перебуваючи в мобілізації. Мене запитували, навіщо потрібні Мінські угоди. По-перше, бо нам потрібен мир. По-друге, тому що це дає можливість відновити боєздатність армії і звести лінію оборони", - заявив Порошенко.

Матеріал по темі: Кабмін вніс подання на звільнення Кіхтенко

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Президент повідомив, що місцеві вибори відбудуться 25 жовтня. Водночас, він наголосив, що дату проведення виборів на окупованих територіях прогнозувати складно.

Нагадаємо, що напередодні Кабмін одноголосно направив президентові подання на звільнення попереднього голови області Олександра Кіхтенка. За офіційною версією, він не впорався із будівництвом захисних споруд в регіоні та має нарікання щодо вирішення інших важливих питань регіону.