Народний депутат Антон Геращенко порадив американській розвідці звернути увагу на конгресмена США Джона Коньєрса, який звинуватив батальйон "Азов" у нацизмі.

"Пропоную українським волонтерським організаціям, організувати американському конгресмену Коньєрс поїздку в гості до Гіві і Мотороли до Донецька для проведення виховної роботи", - написав Геращенко у Facebook.

Він припустив, що після зустрічі з командирами сепаратистів Коньєрс перегляне свої погляди на постачання зброї Україні.

"Думаю, що після спілкування з адептами рюського міра типа наркомана Губарєва він змінить своє ставлення до питання передачі зброї Україні та перестане навішувати пропагандистські ярлики на добровольчі батальйони", - пише парламентарій.

Геращенко зазначив, що заява американського конгресмена з'явилася за день до річниці визволення Маріуполя добровольчими батальйонами "Азов" і "Дніпро-1" за підтримки підрозділів Нацгвардії і ВСУ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"А риторика в його заяві - це просто бальзам на рани путінських пропагандистів, які отримали останнім часом масу негативних емоцій від одностайної підтримки України на саміті G7, в Європарламенті та Раді Європи. Я б на місці керівника американської розвідки перейнявся причинами подібних заяв шановного американського конгресмена", - написав народний депутат.

Читайте також: До військового бюджету США внесли поправки про Україну

Нагадаємо, напередодні Конгрес США прийняв поправки, згідно з якими Вашингтон не може тренувати бійців батальйону "Азов" і поставляти Україні переносні ракетно-зенітні комплекси. Ініціатором цих поправок і був Джон Коньєрс.