На українське консульство напала організована група людей. Всі вони були у масках. Невідомі прибули з центральної частини Ростова-на-Дону, саме там розташовані управління ФСБ Росії, а також поліції.

Про це повідомив український консул Росії Олександр Ковтун, передає "УНІАН".

Він повідомив, що близько 00.50 кілька десятків людей раптово підійшли до українського консульства і влаштували погром. В результат було розбито 17 вікон та зірвана табличка дипломатичного представництва. У бік консульства невідомі кидали цеглини, яйця, помідори і сміття. Частину будівлі облили зеленкою.

Читайте також: У Харкові силовики охороняють лайливий напис біля консульства Росії - фото дня

За його словами, судячи з пошкоджень будівлі, нападники використовували біти та палиці.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Ковтун наголосив, що на консульство люди у масках напали організовано. Вони прибули з центральної частини міста. Також український консул додав, що одразу після нападу на будівлю диппредставництва прибули російські журналісти.