Вчора активісти Львова пікетували Генеральне консульство РФ під час святкування Дня Росії. Про це повідомляє ZAXID.NET

Активісти зняли табличку з будівлі.

"Ми зняли табличку, відчистили її і перекинули через паркан дипустанови. Ми попросили їхніх дипломатів, аби вони собі ту табличку з іншого боку повісили і не дратували львів'ян", - пояснив активіст організації "Варта-1" Ігор Зінкевич

У пікеті взяли участь представники громадських організацій "Варта-1", "Рабів до раю не пускають" та "Економічного бойкотного руху". Львівяни звернутись до учасників святкування Дня Росії з вимогою припинити вечірку на честь країни, яка веде війну з Україною, однак у відповідь отримували погрози бути розстріляними просто на території консульства.

Матеріал по темі: Росіяни пікетують консульство України в Ростові-на-Дону після погрому

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Деякі учасники вечірки попередили, мовляв, у Росії я та мій колега Іван Спринський - голова ГО "Рабів до раю не пускають", занесені до "чорного списку" ворогів Росії. Тому, як тільки ми з'явимось на території цієї країни, нас розстріляють", - розповів Зінкевич.

Нагадаємо, що парламент України направив прохання до обласних адміністрацій з проханням визнати Росію країною-агресором через те, що вона підтримує терористів Донбасу.