Святошинський районний суд Києва продовжив колишнім бійцям "Беркуту" Павлу Аброськіна і Сергію Зінченко термін утримання під вартою до 13 серпня включно. Про це повідомляє УНІАН.

На судовому процесі захист обох злочинців вимагав домашнього арешту для своїх підзахисних. Але прокуратура і потерпілі виступили проти цього.

Колегія суддів під головуванням судді Сергія Дячука прийняла рішення про те, що Зінченко і Аброськін повинні перебувати під вартою ще 2 місяці.

Сергій Дячук зазначив, що на волі екс-беркутівці можуть вступити в змову з іншими фігурантами у кримінальній справі.

Нагадаємо, що минулого року в Генпрокуратурі заявили про завершення досудового розслідування відносно колишніх бійців спецпідрозділу "Беркут" Аброськіна і Зінченко, яких звинувачують у розстрілі 39 активістів Майдану. Їх справу подали до суду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Матеріал по темі: Екс-беркутівців судитимуть онлайн

Проте суд вже кілька разів переносив засідання у справі через те, що не сформовали колегію присяжних.

Також їх можуть судити онлайн, а всі охочі можуть бути присутніми на засіданні.