Верховна рада підтримала подання президента і відправила у відставку голову СБУ Валентіна Наливайченка.

Попри те, що документ з'явився на сайті парламенту лише сьогодні вранці, Гройсман заявив, що профільний комітет парламенту подання президента вже розглянув і підтримав.

"За" відставку проголосували 248 нардепів. Депутати навіть не обговорювали питання. В проекті постанови на звільнення Наливайченка від президента також не вказано жодних причин.

Разом з головою СБУ у відставку пішов і його речник Маруіян Лубківський. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте також: Наливайченка викликали на допит і не пустили в США

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що конфлікт заяви колишнього голови СБУ з президентом почався після заяви про причетність заступника Генерального прокурора за часів Яреми – Анатолія Даніленка до "кришування" підробці бензину на нафтобазі БРСМ. Після цього, самого Наливайченка викликали на допит в прокуратуру, проте, невідомо за що саме.