У Міністерстві юстиції зареєстрували нову політичну партію "Українське об'єднання патріотів - Укроп". Про це повідомив екс-заступник голови Дніпропетровської обладміністрації Геннадій Корбан на своїй сторінці в Facebook.

"Кілька днів я чекав, щоб опублікувати цей документ, який ми отримали три дні тому. Найближчим часом буде проведено установчий з'їзд. Там оприлюднимо програму, декларацію і статут нової партії", – повідомив він.

Свідоцтво про реєстрацію датоване 15 червня 2015.

Партія вибрала логотипом шеврон "УКРОП" авторства відомого художника Андрія Єрмоленка. Митець заявив, що з ним це не узгоджували.

"От мені цікаво. А хтось із них додумався, чи я дам дозвіл на використання цієї символіки для партії? Корбан про те думав! Я це робив для наших солдатів, а не для партій яким я не довіряю", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Згодом Геннадій Корбан уточнив, що питання з логотипом партії успішно вирішили.

"Щодо логотипу можете не переживати. Питання авторського права вирішили", - зазначив він.

Матеріал по темі: Шокін просить американців допомогти "почистити" Генпрокуратуру

Нагадаємо, що 2 грудня 2014 у Верховній раді була створена міжфракційна група "Укроп". До її складу увійшли позафракційні народні депутати Дмитро Ярош, Андрій Білецький, Борислав Береза, Борис Філатов і Володимир Парасюк.