Про свої наміри стати частиною "четвірки" заявив генеральний консул Республіки Польща в м.Одеса Даріуш Шевчик. Це відбулося під час зустрічі з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Путіловим.

"Зараз працює "нормандська четвірка". Можливо, Польща знову вживе заходів, щоб включити нашу країну в ці переговори", - повідомив Шевчик.

Консул заявив, що Польщі буде нелегко увійти до складу країн-учасниць "нормандського формату".

"Є одна сторона, яка цього не бажає. Але ми будемо намагатися", - зазначив Шевчик.

Читайте також: Польща і Литва підтвердили переговори із США про озброєння

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що наступна зустріч міністрів у "нормандському форматі" буде проходити у Парижі, 23 червня. На цьому заході глава МЗС Франціі Лоран Фабіус планує обговорити ситуацію на Донбасі зі своїми колегами із України, Росії та Німеччини. Про це йдеться у заяві французького зовнішньополітичного відомства.

Раніше російська сторона намагалась скорегувати формат переговорів щодо Донбасу і залучити до зустрічі представників ЛНР і ДНР. На що Київ відповів категорично проти.