Голова Одеської облдержадміністрації Михеіл Саакашвілі готовий звільнити більшість митників регіону через місяць у випадку, якщо надходження в бюджет не збільшуватимуться.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Саакашвілі в Нью Йорку: разом з новим, дуже розумним керівником української митниці я зустрічався з митниками в Одесі. Вони послухали нас, але сильно сумніваюся, що почули. Треба поспостерігати за ним десь місяць. Якщо не почнуть різко зростати надходження у бюджет, доведеться звільнити більшість", - сказано в повідомленні.

Тим часом, сенатор США Джон МакКейн та сенатор США від штату Вайомінг Джон Баррасо позитивно оцінили роботу новопризначеного губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі у питанні боротьби з корупцією.

Про це вони заявили під час прес-конференції у Києві.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми також цінуємо те, що Міхеіл Саакашвілі робить в Одесі", — зазначили сенатори, говорячи про боротьбу з корупцією в Україні.

Матеріал по темі: Я не буду боротися за пост президента США - МакКейн

Нагадаємо, що Джон МакКейн з робочим візитом в Україні відвідав Дніпропетровськ та Київ.