Вночі недалеко від Майорська противник відкривав вогонь із стрілецької зброї і гранатометів. Про це у соц. мережах повідомляють жителі Майорська. Таким чином бойовики ДНР провокують сили АТО на вогонь у відповідь.

А вже вранці з міномета калібром 82 мм вівся обстріл українського пункту поруч з Попасною.

Під Артемівськом з мінометів обстріляли н. п. Богуславське. Вранці бойовики 20 реактивними снарядами РСЗВ "Град" вдарили по Нижньому. У Мар'їнці та поблизу Троїцького активно працюють снайпери ДНР.

Зафіксовано вже п'ять обстрілів опорних пунктів наших військових. Обстріли терористи здійснюють переважно зі стрілецької зброї, мінометів і гранатометів.

Крім того, зафіксовано політ ворожих безпілотників над н.п. Дзержинськ, Попасна та Золоте.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Новоташківку обстрілюють сепаратисти - люди ховаються у підвалах

Українські військовослужбовці продовжують дотримуватися Мінських домовленостей і на провокації не відповідають, якщо обстріл не несе прямої загрози життю учасникам АТО. Втрат серед українських військових немає.

За минулу добу терористичні бандформування 85 разів обстріляли позиції наших військ і мирні населені пункти.