Правоохоронці працюють на об'єктах, а також з особами, пов'язаними з міським головою Геннадієм Кернесом.

Про це розповів міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці Facebook.

"Так, у Харкові МВС проводить слідчі дії у кримінальних справах, пов'язаних зі злочинами на Майдані. Зокрема по "тітушках" з Харкова, які діяли під керівництвом "Оплоту" Жилінського і брали участь у побитті і вбивстві демонстрантів у Маріїнському парку. Організація дестабілізувала ситуацію в Харкові і взаємодіяла з сепаратистськими колами в "ДНР", - наголосив Аваков.

Читайте також: Екс-помічник глави Міноборони воює в "ДНР"

Нагадаємо, сьогодні у готелі "Національ", де наразі живе міський голова Харкова Геннадій Кернес, з'явились люди у камуфляжі та з автоматами.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Очевидці повідомляли, що будівлю охороняють 10 озброєних людей з нашивками МВС. Охорона будівлі повідомила, що це представники батальйону "Чернігів". Також із тильного боку готелю стоять представники спецпідрозділу "Сокіл".

На запитання журналістів про те, що відбувається, відповіли - навчання. Кореспондентів у готель не пускали.