Голова Міністерства екології Ігор Шевченко опублікував відеозвернення, на якому він звинуватив прем'єра Арсенія Яценюка у "політичній розправі", корупції та відстоюванні інтересів українських кланів.

Його можна переглянути на сторінці міністра в Facebook.

"Я звертаюся до народу України. Причина мого звернення пов'язана з політичною розправою, яку зараз влаштовує проти мене керівництво уряду", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Садовий пішов з поста віце-президента у Асоціації міст

За словами Шевченка, на посаді міністра він почав боротьбу із корупцією та повернув державі 22 родовища нафти і газу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Робив це всупереч позиції керівництва уряду, яке має зв'язки із усіма українськими кланами і захищає їх інтереси", - повідомив він.

Глава Мінекології вважає, що через таку безкомпромісність, Яценюк почав втручатись у його особисте життя і домагатись його звільнення.

Шевченко звинуватив прем'єра у призначеннях на різні пости своїх друзів і однопартійців, замішаних у корупційних скандалах.

Нагадаємо, Арсеній Яценюк попросив Верховну Раду звільнити главу Міністерства екології та природних ресурсів Ігоря Шевченка. Оскільки, в січні 2015 міністр екології в особистих справах без отримання відповідного дозволу був у Об'єднаних Арабських Еміратах.

Раніше виник скандал через політ глави Мінекології до Ніцци під час пожежі на нафтобазі.