Глава Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Геннадій Москаль розповів, як він "привітав" з днем ​​народження Ігоря Плотницького, що і йому побажав. Про це голова Луганської ОДА написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що журналісти йому розповіли про те, що у Плотницького був вчора день народження. Москаль запевнив, що листівок і особистих вітань йому не адресував.

"У гуцулів дуже багато дотепних тостів, один з яких якраз пасує до головної персони вчорашнього "торжества": бажаю вам неуспіхів в роботі і геморою в ср*ці", - написав він.

Читайте також: Москаль створює партію "Українська кочерга"

Голова Луганської ОДА часто епатажно висловлюється щодо сепаратистів регіону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У квітні звернувся до жителів окупованих районів Луганської області із закликом протестувати проти бойовиків, інакше, зазначав Москаль, вони помруть рабами. Москаля обурив той факт, що на його адресу звучить критика за нестачу продовольства, а проти сепаратистів, які є причиною цьому, ніхто не виступає.

Раніше він просив главу МВС Арсена Авакова розформувати роту "Торнадо" з батальйону "Чернігів" і вивести з Луганської області. 24 червня військові покинули територію регіону і виїхали в Донецьку область.