Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль заявив, що співробітники Служби безпеки України зламали його офіційний сайт та розмістили там "качку" для компрометації нового заступника спецслужби Віталія Малікова.

Про це повідомляється на сайті Москаля.

"Тупорилі "специ" з СБУ зламали мій сайт і вставили інформаційну "качку" для компрометації нового керівника Антитерористичного центру", - заявив він.

Наприклад, фейкова новина про Малікова з'явилася в стрічці новин сайту за 1 березня минулого року кілька днів тому.

Москаль зазначив, що новина з вигаданими фактами Малікова була навмисно вставлена хакерами , щоб поширити її, як компромат, у різних ЗМІ з посиланням на його ім'я.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікацію видалили з сайту, а голова Луганщини попросив медіа не посилатися на цю інформацію. Він покладає відповідальність за злом свого сайту на співробітників СБУ, яким не подобаються нові кадрові призначення у відомстві.

Низька кваліфікація виконання замовлення, за його словами, є зайвим доказом, що його виконували в СБУ, а новина різко відрізняється по стилю від інших. Брехливу новину розмістили замість заяви з різкою критикою керівництва МВС про призначення екс-регіонала Авруцького на посаду начальника Кримського главку міліції. Саме він здав Крим росіянам без опору.

Читайте також: Москаль побажав Плотницькому "геморою в ср*ці"

Москаль пообіцяв з'ясувати, хто за цим стоїть і розібратися з ними "по-донбаськи".

Нагадаємо, в фейковому повідомленні на сайті Москаля, зазначалося, що "Маліков в першу чергу відремонтував свій кабінет, додавши кухню і душову, забезпечив себе житлом площею 200 квадратних метрів і "організував" жито для своєї дочки від першого шлюбу".