Працівники Служби безпеки затримали одного з керівників "Беркута", який пов'язаний з розстрілом людей у ході революції на Майдані в лютому 2014 року.

Про це повідомляють на сайті СБУ.

"У Києві Служба безпеки в ході спецоперації затримала одного з керівників полку міліції особливого призначення "Беркут", причетного до розстрілів на Майдані під час Революції Гідності", - сказав в.о. глави СБУ Василь Грицак на брифінгу для представників іноземних дипломатичних місій у п'ятницю.

Повідомляють, що затриманого обґрунтовано підозрюють в причетності до вбивств учасників акцій протесту у лютому 2014 року.

Чоловіка доставили до Генеральної прокуратури. Йому оголосили підозру у скоєнні злочину. Зараз вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Помер ще один активіст Євромайдану

Нагадаємо, у вбивствах в ході проведення Євромайдану, скоєних 20 лютого на вулиці Інститутській, підозрюють бійців спецпідрозділу "Беркут". Більше 20 винних уже встановили.