Президент України Петро Порошенко сподівається, що Верховна Рада наступного тижня позбавить недоторканності главу Апеляційного суду Антона Чернушенка.

Про це повідомляє "Новое время".

"Всі побачили горе-суддю, у якого з-під мантії при обшуку сипалися як листя з осіннього дерева долари і євро. Що спільного має ця людина з суддівською владою України? Я розраховую, що вже наступного тижня, в індивідуальному порядку, Верховна Рада позбавить цього служителя Феміди імунітету", - сказав він під час урочистих заходів в Києво-Могилянській академії.

Читайте також: Минув рік після підписання асоціації з ЄС - Порошенко

Він зазначив, що позбавлення суддів, а також нардепів недоторканності потрібно вирішувати комплексно.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так само необхідні зміни до Конституції, які сприятимуть реформуванню судової системи. Перші кроки до її очищення ми тільки почали робити, але глобальна трансформація судової гілки влади має в собі нести зміни в Основний закон", - зазначив глава держави.