Олександр Квіташвілі має піти з посту міністра охорони здоров'я України. Про це сьогодні під час донорської конференції "Focus on Odesa region" заявив Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі.

При цьому, він запевняє, що дуже добре ставиться до Квіташвілі і особисто радив йому залишити посаду.

"Ми всі повинні знайти людину більш агресивну, з іншими політичними навичками, яка доведе до кінця те, що Квіташвілі почав. Зокрема заміну старої корумпованої системи на щось сучасне", - зазначив голова Одеської ОГА.

За його словами, у Квіташвілі таких якостей немає.

Читайте також: Саакашвілі посварився з головою Державіаслужби

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Олександр Квіташвілі працював у Грузії в системі, яка була централізованою, з чіткою координацією і чіткою політичною волею. З самого початку я був впевнений, що йому буде важко зорієнтуватися в українській системі. Він розробив дуже важливі законопроекти, але вони так і залишилися в Комітетах Ради і я не бачу можливості ухвалити їх найближчим часом", - додав Саакашвілі.

Нагадаємо, що Верховна Рада зареєстровала проект постанови про звільнення Квіташвілі з посади міністра охорони здоров'я ще у травні цього року.