Голова Апеляційного суду Києва Антон Чернушенко сьогодні не з'явився на робочому місці. Напередодні Верховна Рада підтримала рішення про його затримання та арешт.

Про повідомляє "24 канал".

Наразі обов'язки голови виконує заступниця Чернушенка Марія Приндюк. Детальну інформацію намагались отримати у прес-службі суду. Проте її співробітники неохоче говорили з представниками преси.

Дружина Чернушенка повідомила, що її чоловік перебуває у відпустці і швидко завершила розмову.

Нагадаємо, під час обшуку у голови Апеляційного суду Антона Чернушенка Служби безпеки та Генеральна прокуратура вилучили 6,5 тисячі доларів, приблизно 30 тисяч грн., ключі від 5 машин, які зареєстровані на його родичів. Також у нього знайшли картки на пальне, загальним об'ємом 14 тонн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Рада дозволила арештувати суддю Чернушенка

Відео з обшуків стало дуже швидко популярним. Тоді Чернушенко ховав від СБУ у мантії хабар. Суддя сказав, що ці гроші він відклав на похід до стоматолога.

Генпрокурор попросив Раду дати дозвіл на арешт Чернушенка. Судді також було повідомлено про підозру у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень. Народний депутат Антон Геращенко оприлюднив SMS-переписку скандального голови Апеляційного суду. В ній він отримував вказівки щодо своїх рішень.