Служба безпеки України повідомляє про депортацію з країни журналістки Першого каналу Росії Олександри Черепніної за антиукраїнську діяльність.

"Сьогодні вислано журналістку "Першого каналу" Олександру Черепніну із забороною на в'їзд до України на три роки", – йдеться в повідомленні прес-центрі СБУ, пише Радіо Свобода.

В Службі безпеки зазначили: підставою для видворення журналістки з країни стала її "антиукраїнська деструктивна діяльність".

Читайте також: Журналіста Russia Today виштовхали з музею Бандери у Лондоні

Раніше заступник генерального директора Першого каналу Кирило Клейменов повідомив, що кореспондентка Першого каналу в Україні Олександра Черепніна перестала виходити на зв'язок вранці в середу, 1 липня, і припустив, що її могли викрасти українські спецслужби.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Днями СБУ заявила, що вислала з України російського журналіста Ґрема Вільяма Філліпса, громадянина Великої Британії, який готував сюжети для прокремлівського телеканалу мовлення за кордон RT.