Олігарх Дмитро Фірташ запевняє, що може і хоче вже зараз повернутися в Україну.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"В принципі, я можу їхати хоч сьогодні, мені паспорт віддали, у мене цих проблем немає", - зазначив Фірташ у відповідь на питання, коли він зможе повернутися в Україну.

Олігарх вже рік перебуває в Австрії. Він скаржиться, що хоче повернутися додому, а тут йому складно жити.

"Побут нормально влаштований. Це складно, тому що я все одно хочу додому, я звик жити вдома. Україна – мій дім", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Олігарх наголосив, якщо б він хотів жити в іншому місці, то давно б влаштувався.

Дітей Фірташ залишив в Україні, хоча дружина була проти цього. Ще він "відмовив" менеджерів своїх компаній від отримання посвідок на проживання в Австрії.

Читайте також: Суд арештував 46 об'єктів нерухомості Фірташа

Нагадаємо, 12 березня минулого року австрійська поліція заарештувала Фірташа у Відні через розслідування ФБР справи про корупцію індійських чиновників, у якій нібито замішаний і Фірташ. 21 березня австрійський суд звільнив його під заставу 125 мільйонів євро, але відхилив запит США на екстрадицію Фірташа, бо вважає його політично мотивованим.