Біля посольства США в Москві російські політики влаштували масову акцію поїдання печива. Її присвятили Independence Day USA. Серед решти одіозних діячів там був і заступник очільника Держдуми Володимир Жириновський.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Ашот Артунян.

"Фраза "печеньки держдепу" відтепер набула сакральний і високодуховний сенс, настільки близький душі кожної російської людини і громадянина, яка гаряче любить товариша Путіна і курс Великої Партії Єдина Росія, а також дуже тонко впливає на струни загадкової російської душі люблячої чудові замки друзів Великого Вождя Путіна - братів Роттенбергів", - іронічно написав він.

Матеріал по темі: У Росії випустили туалетний папір з текстом західних санкцій

Нагадаємо, що США ввели санкції проти Росії через анексію півострова Крим і підтримку терористів Донбасу. До них приєдналися європейські та інші країни.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще