У Росії оперативно відреагували на пропозицію голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі розташувати штаб ВМС в Одесі. Про це написав уповноважений міністерства закордонних справ Росії з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов в Twitter.

"Ідея Саакашвілі про розміщення штабу українських ВМС в Будинку профспілок в Одесі підтверджує, наскільки далекий біглий банкрут-політик від інтересів національного примирення в Україні", - зазначив дипломат.

Він також згадав про те, що підтримка цієї ідеї президентом України говорить про небажання "розслідувати трагедію в Одесі".

"Готовність Порошенка підтримати блюзнірську ідею показує, що українська влада не має наміру розслідувати вбивство мирних громадян неонацистами", - пише він.

Матеріал по темі: Саакашвілі зробить зі спаленого Будинку профспілок штаб ВМС

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що про рішення розмістити штаб ВМС України в раніше спаленому Будинку профспілок заявив губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі сьогодні.

В Одесі 2 травня 2014 через пожежу в Будинку профспілок загинули 48 людей. Справу розслідують, вважаючи трагедію наслідком спецоперації, зокрема, спецслужб Росії.