Росія посилить звинувачення проти викраденого українського військового льотчика і нардепа Надії Савченко.

Савченко раніше інкримінували пособництво у вбивстві, а тепер слідство наполягає на тому, щоб поміняти звинувачення на безпосередню участь у вбивстві двох російських громадян. Справу вже направили до прокуратури для затвердження обвинувального висновку, повідомляє "Ехо Москви".

Це також підтвердив один з адвокатів українськоъ льотчиці Микола Полозов у себе на сторіночці в Twitter. Він написали, що Савченко звинувачують саме у вбивстві російських громадян, а їх професійна приналежність, журналістська діяльність не фігурує.

Читайте також: Савченко відмовили у суді присяжних

"У якийсь момент в слідчому комітеті зрозуміли, що загиблі журналісти знаходилися в Луганську на нелегальному положенні та змінили кваліфікацію", - заявив він.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, один з лідерів терористичної організації "ЛНР" Гегам Айрапетян в інтерв'ю російському телеканалу зізнався, що його група захопила в полон Савченко на території України.