Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков в ефірі програми "Лівий берег з Сонею Кошкіною" прокоментував свою можливу відставку.

Про це повідомляє "Лівий берег".

"Посади - лише короткий проміжок часу, у довгому потоці нашого життя. Треба бути готовим будь-якої миті йти", - заявив він.

Чиновник підкреслив, що президент повинен перевірити свою фракцію в парламенті і з'ясувати, хто не задоволений ним на посаді глави МВС. Попри це, питання про відставку Авакова перебуває в профільних комітетах парламенту на розгляді.

"У мене є свій функціонал по роботі. І якби я орієнтувався на фракцію, то не зміг би працювати. Я не можу орієнтуватися на "настрої" або "хотілки", - акцентував міністр.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Сьогодні журналістка ще поговорить з Арсеном Аваковвим також про ситуацію в коаліції, кримінальні претензії до Сергія Льовочкіна, Дмитра Фірташа, Владислава Каськіва, а також про перспективи збереження за Арсенієм Яценюком посади прем'єра восени цього року.

Матеріал по темі: Аваков звільнив на Миколаївщині звільнив 300 співробітників ДАІ (відео)

Нагадаємо, що 30 червня глава "Блоку Петра Порошенка" Юрій Луценко заявив, що фракція незадоволена роботою міністра оборони Степана Полторака та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.