Кандидатка у президенти США Гіларі Клінтон заявила про небезпеку від хакерства для її країни. За її словами ця небезпека стосується як національної безпеки, так бізнесу у штатах.

Під час виступу на передвиборчій кампаній Клінтон назвала країни світу, які є спонсорами хакерів. Росія опинилася серед цих країн.

"Це не тільки Китай. Ми знаємо, що уряди інших країн - Росії, КНДР, Ірану - прямо або побічно фінансували хакерські атаки" - сказала вона.

Гіларі Клінтон вважає, що влада Сполучених Штатів неналежним чином організувала безпеку свого інтернет простору. За її словами терористичні організації світу можуть мати доступ до секретної інформації країни.

Читайте також: Леонардо ді Капріо спонсує політичну кампанію Гіларі Клінтон

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час передвиборної компанії Клінтон вже заявляла про те, що уряду США потрібно обрати особливий підхід у відносинах із Росією. За словами кандидатки у президенти, американській стороні треба бути більш розумними у відносинах із Путіним.