Президент закликає народних депутатів найближчим часом внести правки до закону, щоб заборонити відпускати чиновників-корупціонерів із залу суду під заставу.

"В особливих умовах, які є в Україні, питання відміни можливості використання застави для корупціонерів є важливим завданням для ВР", — сказав Петро Порошенко під час наради з губернаторами в Одесі. Його слова передає "РИА Новости".

Читати також: У Росії забороняли згадувати Яроша без епітету "фашист"

Нагадаємо, 5 липня були затримані перший заступник глави слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакин і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць. Їх звинувачують у отриманні хабара у розмірі більше трьох мільйонів гривень. Під час обшуків у затриманих знайшли близько $400 тисяч, автомат Калашникова, ювелірні вироби і 39 пакетів з діамантами.

Проте суд виніс ухвалу про запобіжний захід - два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 3,2 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще