Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі на зустрічі з президентом України Петром Порошенко заявив, що кілька тисяч співробітників обласного центру зайнятості отримують зарплати і при цьому нічого не роблять.

Про це повідомляє Сегодня.

Губернатор відзначив високий рівень безробіття в регіоні.

"А ви знаєте, скільки людей працює в обласній службі зайнятості? Дві тисячі. Тобто дві тисячі дармоїдів отримують зарплату кожен місяць. Вони для себе особисто вирішили проблему безробіття", - заявив Саакашвілі.

Також президент заявив, що новим радником Саакашвілі стане його близький друг "афганець" Володимир Жмак.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На спільній нараді з президентом України між головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі і главою Дніпропетровської ОДА Валентином Резніченком зав'язалася словесна перепалка. Проте глава держави припинив це, заявивши, що це не прийнятно на такому рівні.

Резніченко обурився через те, що всі аплодували Саакашвілі у відповідь на заяву про відкриття електронного центру видачі довідок, але проігнорували подібне оголошення глави Харківської ОДА.

Матеріал по темі: Саакашвілі порівняв екс-главу Державіаслужби з Паніковським

"Вступати у перепалку не дозволяю. Слово надаю тільки я", - зупинив цей спір Порошенко.

Нагадаємо, що через словесні дебати з Саакашвілі главу Державіаслужби Дениса Антонюка відсторонили від виконання обов'язків.