Міністр МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що питання Криму більше не розглядається. З такою заявою він виступив на саміті БРІКС і ШОС.

Як вважає сам Лавров, всі російські партнери у міжнародних організаціях визнають референдум у Криму, а також вважають статус півострова цілком законними.

"У документах, які ви побачите буквально через кілька годин, лідери БРІКС і ШОС закріплюють нашу спільну позицію щодо повного і сумлінного виконання Мінських угод. Питання з Кримом, я думаю, всі це розуміють, закрите. Його закрив народ Криму і рішення, які прийняла Російська Федерація", - зазначив Лавров.

Читайте також: Австрія розповіла, коли зніме санкції з Росії

Під час прийняття Генасамблеєю ООН резолюції на підтримку цілісності України та засудження незаконної анексії Криму Росією члени БРІКС Бразилія, Китай, Індія, ПАР утримались від голосу. Більше 100 членів ООН виступили із засудженням дій Росії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нещодавно Лавров висловив незадоволення щодо резолюцій ОБСЄ і додав, що організація займається "антиросійською пропагандою".