Заступник начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимир Шапакін і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць поки що перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Чиновників обвинувачують у хабарництві.

Про це повідомила очільник Генінспекції Генпрокуратури Ірина Діденко.

"Наскільки мені відомо, підозрювані перебувають в ізоляторі тимчасового утримування", - сказала вона.

Читайте також: Затриманих чиновників-корупціонерів відпустили під заставу

Раніше Печерський райсуд обрав правопорушникам міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у розмірі 3,2 млн грн.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про внесення за посадовців застави повідомляв перший віце-спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

"Випустивши під заставу високопосадовців прокуратури суддівська система довела: кругова корупційна порука правоохоронної і суддівської системи – це внутрішній фронт знищення України", - заявив він.

Нагадаємо, 6 липня ГПУ та СБУ затримали першого заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури та заступника прокурора Київщини за підозрою в отриманні 3 млн гривень хабара.