Голова Російської православної церкви патріарх Кіріл 10 липня нагородив грамотою екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка. Наразі екс-чиновник перебуває в розшуку.

Про це повідомив прес-секретар Української православної церкви Київського патріархату архієпископ Євстратій (Зоря) на сторінці у Facebook.

"В Україні його розшукують, як співучасника злочинів Януковича. В Росії сам Московський патріарх його вшановує", – написав архієпископ.

Також він опублікувавши фотографію з нагородження, де Клименко позує з грамотою поряд з російським патріархом.

Читайте також: Лідера "Оплота" оголосили у розшук

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Орден Зюганову. Орден Кисельову. Орден Лаврову... Хто наступний? Аксьонов, "глави народних республік"? Може, сам Янукович?" – зазначив архієпископ УПЦ Київського патріархату.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура розшукує екс-міністра доходів і зборів Клименка за завдання збитків бюджету України. Загалом ця сума становить понад 6 млрд. грн.