У стрілянині з "Правим сектором" у Мукачевому брали участь сепаратисти, які воювали на сході України на боці проросійських бойовиків.

Таку новину повідомила на своїй офіційній сторінці праворадикальна організація. Так, там були щонайменше двоє місцевих сепаратиста, які є членами терористичного формування "Ополчєніє Новоросіі".

"Інформацію стосовно цього виклав на свою сторінку бойовик ДНР з російського міста Рязань. Якщо проаналізувати давнину створення сторінки, фотографій, матеріали та інше, стає зрозуміло, що справді сторінка реальної людини. Загиблий - бойовик ДРГ "Рязань", ще один поранений "цивільний" - теж звідти. Ось вам і просте пояснення, звідки сепаратистський канал news-front.info отримав відео за 15 хв. після подій", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Правий сектор" підтягує бійців до Мукачево навіть з зони АТО

На сторіночці в соцмережі написано: "У ході боєзіткнення з дрг супротивника в Мукачевому загинув боєць народного ополчення Донбасу і отримав поранення боєць з позивним Заєць. Операція з ліквідації була здійснена каральними загонами Правого сектора за участю Київської Хунти. Весь цирк і галас піднялася про людське око про безчинства Закарпатської народної республіки, яка є частиною Новоросії".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще