Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль жорстко прокоментував ситуацію в Мукачевому, побажавши учасникам "Правого Сектора" повіситися.

Відповідаючи на питання, чим закінчиться мукачівський конфлікт, Москаль відповів:

"Щоб вони там всі повісилися в цьому лісі. Також цей "Правий сектор". Де вони були? Я його на Майдані не бачив. Це після Майдану повилазило всякої тварі по парі".

Також він висловив свою думку щодо причини конфлікту. Москаль вважає, що весь галас через зони розподілу між чотирма державами зеленого кордону.

"Тому що по КПП там їздить тільки психічно хворі або жінка або чоловік, які два блоки сигарет розіпхали по кишенях. Там же контроль всюди", - додав він.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Читайте також: "Події в Мукачевому розділили українське суспільство" - політолог

Раніше на своєму сайті Геннадій Москаль вже писав, що в сьогоднішньому Мукачевому йде війна за контроль над трафіком через зелений кордон, за яким з України йде 95 відсотків контрабанди.

"Особисто мені соромно спостерігати за цими "розбірками". Тому що коли я працював в Закарпатті начальником міліції і головою ОДА, ніякого бандитизму там не було - всі кримінальні авторитети відсиджувалися або за кордоном, або за ґратами", - обурюється він.