Голова Одеської обласної адміністрації Міхеіл Саакашвілі перед матчем між столичним "Динамо" і донецьким "Шахтарем" зустрівся з вихованцями футбольних інтернатів Білгород-Дністровського і сіл Бессарабії.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Великий футбол повернувся до Одеси вперше після трагедії в травні минулого року. Стадіон був повний і вболівальники підкреслено дисциплінованими. Мені подобалося, що ультрас Шахтаря і Динамо весь час один одного вітали, було приємно разом з хлопцями, які тільки що прибули з передової, піднімати руки в загальній хвилі", - написав політик.

Він зазначив, що діти йому здалися дивними.

Матеріал по темі: Саакашвілі пограв у м'яч з ветеранами футболу (фото)

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Саакашвілі оголосив про повернення футбольного протистояння на одеський стадіон під час привітання моряків з їх професійним святом. Того ж дня глава Одеської ОДА розвіяв м'яч на стадіоні "Іллічівець" між ветеранами футболу - "Динамо", "Іллічівця". У змаганні також взяла участь команда ВМС України.