Мер Києва Віталій Кличко на засіданні Антикорупційного комітету наказав написати заяву на звільнення Андрію Вавришу. Останній займав пост заступника директора департаменту містобудування та архітектури КМДА.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Експерти в сфері зовнішньої реклами на засіданні розповіли про зловживання на ринку зовнішньої реклами столиці. Також фахівці представили відповідні факти з розміщення нелегальних конструкцій або несплати грошей в бюджет за розміщення реклами.

"По діяльності Вавриша ще наприкінці минулого року проводилося службове розслідування. Якщо коротко, то це або службова недбалість, або нездатність ефективно працювати, або "кришування" тих процесів, які зараз відбуваються на ринку столичної реклами. В результаті Київ не отримує чимало коштів у бюджет. У рік - це мільйони гривень", - зазначив Кличко.

Читайте також: У Києві збільшили фінансування ремонту житлового фонду - Кличко

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"Я з початку засідання просив всіх керівників готувати заяви на звільнення. Я впевнений, що ви, пане Андрію, таку заяву підготували. Якщо ні - напишіть її зараз", - додав мер столиці.