Сьогодні в будівлі парламету побилися депутат Володимир Парасюк і Роман Насиров.

Про це на своїй сторінці Facebook заявив Богдан Бортаков.

Парасюка обурило те, що Насиров прийшов голосувати за зміни до Конституції, хоча його більше місяця тому призначили головою Державної фіскальної служби.

На виході із залу нардепи поштовхалися. Бійка продовжилася і в кулуарах парламенту.

Сьогодні 288 депутатів Верховної Ради проголосували за проект зміни Конституції, запропонованого президентом Петром Порошенком.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Перед прийняттям важливого рішення відбулося кілька дискусій. Основне питання стосувався "особливого статусу Донбасу". Для з'ясування ситуації в будівлю парламенту приїхав особисто президент і пояснив, що такого статусу в новій Конституції не буде.

Матеріал по темі: Зміни в Конституції: невизначеність, небезпека і Донбас без статусу

Нагадаємо, що раніше заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд провела в середу зустріч з низкою депутатів Верховної Ради, на якій переконувала їх проголосувати за оновлену редакцію змін до Конституції в посольстві США.

Вона уточнила, що ухваленню закону про децентралізацію буде сприяти виконанню Мінських угод.