Бійці "Правого сектора", які поховались у лісі після конфлікту в Мукачеве Закарпатської області, діють на свій страх і ризик.

Про це повідомив спікер Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Андрій Шараскін в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Контактна група, наскільки мені відомо, кілька днів тому виходила на зв'язок з хлопцями. З самого початку ми говорили про те, що звичайно, вони складуть зброю і вийдуть, якщо забезпечать прозорість слідчого процесу і буде дотримана ця процедура", - сказав він.

Читайте також: За стрілянину в Мукачевому суд арештував двох бійців "Правого сектора"

За його словами, через непрозорість суду, хлопці почали діяти самостійно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"На сьогодні ми констатуємо, що суд, який відбувся без попереджень, без присутності адвокатів, вже в односторонньому порядку виніс рішення по бійцям, які зараз вийшли давати показання і тому ні про яку прозорість, ми розуміємо, мова не йде. Тому, я так розумію, хлопці діють на свій страх і ризик, сподіваючись, що в історичному контексті з'ясуються всі обставини, тим більше давати свідчення вже є кому", - додав Шараскін.

Служба безпеки продовжує розшук шести бійців "Правого сектору" на території в 40 кв. км близько Мукачево Закарпатської області.

Нагадаємо, 15 липня стало відомо, що суд заарештував до 11 вересня трьох членів "Правого сектора", яких звинувачують у створенні злочинної організації та здійсненні теракту.

Мова йде про перестрілку, яка сталася 11 липня в закарпатському Мукачеві та в якій постраждали 14 осіб.