Верховна Рада прийняла законопроект №2381а. За нього проголосувало 227 депутатів, при мінімально необхідних 226.

Про це повідомляє Цензор.Нет.

"Близько 5150 млн гривень спрямовуються на фінансування невідкладних потреб Міністерства оборони у зв'язку з продовженням заходів щодо мобілізації. 158,7 млн гривень спрямують на фінансування потреб інших силових структур для забезпечення безперебійного харчування особового складу", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Блок Порошенка діє в Раді, як наперсточник - політолог

Законопроектом передбачили збільшення витрат на фінансування потреб оборони в межах затверджених показників Державного бюджету на 2015 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Збільшення витрат мають забезпечити за рахунок відповідного скорочення витрат і кредитів загального фонду інших головних розпорядників коштів, а також зарахування до загального фонду 200 млн гривень плати за надання інформації з державних реєстрів, утримувачем яких є Міністерство юстиції.

Натомість, під скорочення не підпаде субвенція з державного бюджету бюджету Львівської області - на завершення реконструкції обласного перинатального центру в сумі 45 млн гривень.