На Донбасі терористи на чолі з російськими офіцерами і ГРУшниками стають справжньою армією. Про це повідомляє керівник апарату міністерства Петро Мехед.

Чисельність проросійських окупантів на сході України досягає 34 тисяч особового складу, передає УНІАН.

"Незаконні озброєні формування, які в основному діють в першому ешелоні протистояння з силами антитерористичної операції, під чуйним російським керівництвом перетворюються на справжню армію, яка за чисельністю вже перевищує деякі європейські. Вона вже налічує до 34 тис. особового складу. Має значну кількість озброєння і військової техніки", - говорить Мехед.

За його словами, Росія розглядає єдиний варіант вирішення конфлікту на сході нашої країни – збройний. Тому підсилює терористів на Донбасі.

Читайте також: Черговий обстріл Горлівки: зруйновані будинки і жертви (фото)

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, як ми писали раніше, російські терористи, які окупували частину Донбасу, вивели для акції протесту жителів регіону на місце авіакатастрофи "Боїнгу 777". Люди тримали плакати з написами: "Вас убили і нас продовжують вбивати".