Російський пропагандист і генеральний директор інформаційного агентства "Росія сьогодні" Дмитро Кисельов вчора завів акаунт на Facebook. Але через кілька годин після реєстрації телеведучий закрив свою сторінку, не витримавши образ на свою адресу, повідомляє російський блогер Рустем Адагамов.

У першому публічному дописі Кисельов попередив, що буде "банити" за образи та нецензурну лайку. Але миттєво користувачі соцмережі почали писати образливі повідомлення та побажання російскому пропагандисту.

Читайте також: Президентські перегони в Білорусі: $760 млн від Росії і кандидат-фотограф

Після сотень неприємних для Кисельова повідомлень акаунт був заблокований без попередніх пояснень. Сам телеведучий офіційно заявляв, що саме ця сторінка є його офіційною.

Окрім Facebook, Кисельов мав намір зареєструватися у Twitter та Instagram. Схоже, що після такої кількості образ російський пропагандист добре обміркує цю ідею.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Для російського уряду Дмитро Кисельов є головної пропагандистською силою. Його програма "Вести" спотворює інформацію щодо подій в Україні та у світі загалом.