Раніше в ООН заявляли, що голосування стосовно створення трибуналу відбудеться у вівторок 21 липня. Але дату проведення засідання перенесли на кінець місяця. Орієнтовно це буде 27 липня, повідомляє ТАСС.

На засіданні зберуться представники міністерств закордонних справ тих країн, які беруть участь у розслідуванні причин падіння літака. Українська сторона ухвалюватиме рішення спільно із членами МЗС Малайзії, Австралії та Нідерландів.

Ініціатором щодо створення резолюції виступала Малайзія. Уряд країни наполягає на покаранні винних у авіакатастрофі на Донбасі. Президент Росії Володимир Путін виступив противником створення міжнародного трибуналу.

Читайте також: Австралійці оприлюднили кадри перших хвилин після падіння МН17 (відео)

Раніше повідомлялось, що слідча група наприкінці року офіційно оголосить винуватців у паданні пасажирського літака. Але вже зараз є докази причетності російської сторони до авіакатастрофи.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще