Заступник голови Одеської області росіянка Марія Гайдар тричі уникла відповіді на питання про те, із ким ведуться бойові дії на території України.

Про це повідомляє ТСН.

"У ході анонсування нового призначення Гайдар, її тричі спитали, з ким воюють українці. У перший раз вона заявила, що вже відповіла на всі питання журналіста, вдруге проігнорувала питання, а втретє уточнила, чи до неї звернулись із цим питанням", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Марія Гайдар просить українського громадянства

За третім разом спілкування із репортерами взяв на себе чоловік із команди Гайдар.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше помічниця Саакашвілі повідомила, що планує отримати українське громадянство найближчим часом, не відмовляючись від російського паспорта.

Пізніше, петербурзький депутат Віталій Мілонов звернувся до Слідчого комітету Росії і генпрокуратуру з вимогою перевірити, чи не потрапляють дії Гайдар під статтю "державна зрада".